ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η FINOSTROM δραστηριοποιείται εδώ και εννιά δεκαετίες – από το 1929 που ιδρύθηκε – στην ανάπτυξη και κατασκευή ορθοπεδικών και ανατοµικών στρωµάτων και µαξιλαριών. Συνεχώς εξελισσόµαστε, µε στόχο την πιο άνετη και υγιεινή ξεκούρασή σας. Τα προϊόντα µας, αποτέλεσµα πολυετούς πείρας, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Τα στρώµατά µας είναι χειροποίητα, µαλακά, άνετα και κρατούν τη σπονδυλική στήλη σε ευθεία θέση. Ετσι το σώµα σας χαλαρώνει πλήρως κατά τη διάρκεια του ύπνου και ξυπνάτε χωρίς «πιασίµατα» και κράµπες. Επιπλέον, τα εξαιρετικής ποιότητας υποαλλεργικά φυσικά υλικά από τα οποία είναι φτιαγµένα, δεν εµποδίζουν καθόλου την αναπνοή του σώµατος και προσδίδουν στο στρώµα τεράστια αντοχή.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της FINOSTROM, στην Πάτρα, επιφάνειας 2.000 τ.µ, έχουµε ενσωµατώσει την τελευταία λέξη της ορθοπεδικής επιστήµης στη σχεδίαση των στρωµάτων και σας εξασφαλίζουµε τον πιο ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο.

Στις εργοστασιακές µας εγκαταστάσεις αναβαθµίζουµε συνεχώς τον µηχανολογικό µας εξοπλισµό και σε συνδυασµό µε το εξειδικευµένο και υπεύθυνο προσωπικό που διαθέτουµε, εγγυόµαστε ποιότητα σύγχρονων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά και λογικές τιµές. Τα προϊόντα µας είναι πιστοποιηµένα µε τα αυστηρότερα στάνταρ που ορίζουν οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Σας προσκαλούµε στις εκθέσεις µας για να δείτε τι εννοούµε και σας υποσχόµαστε … Όνειρα γλυκά από τη FINOSTROM!

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.