ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΠΛΗΡΩΜΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας www.finostrom.gr διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας

  •  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 

Η κατάθεση μπορεί να γίνει  σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς (ΙΒΑΝ) της Εταιρείας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7901102910000029147003338

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ: GR1101408850885002320000022

Ο Πελάτης θα πρέπει να καταθέσει το συνολικό ποσό της παραγγελίας και  στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράψει το ονοματεπώνυμό του ή τον αριθμό της παραγγελίας του. Στη  συνεχεία, θα πρέπει να μας αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@finostrom.gr

  • ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες τύπου VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON και MAESTRO. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της Εθνικής τράπεζας και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας. Στη  φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης κτλ).

Όσον αφορά την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με μηνιαίες άτοκες δόσεις, εφόσον το υποστηρίζει η εκδότρια τράπεζα της κάρτας σας, κάνοντας χρήση μέχρι και 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
*Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα American express και Diners.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ:

0€ - 300€: Εφάπαξ Εξόφληση 
301€ – 600€ : 3 Άτοκες Δόσεις 
601€ – 800€: 6 Άτοκες Δόσεις 
800€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ: 12 Άτοκες Δόσεις 

Η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας επιβαρύνει το κατάστημα κατά το ποσό χρέωσης της εκάστοτε Τράπεζας. Ο Πελάτης ευθύνεται για την σωστή αναγραφή και το αληθές των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας και η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετέ με αντικαταβολή ,κατά την παράδοση του στρώματος στο σπίτι σας  μόνο για την περιοχή της Πάτρας όπου έρχεται ιδιόκτητο φορτηγό της εταιρείας μας .Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής  θα σας ζητηθεί μια προκαταβολή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η  παραγγελία σας (διαστάσεις που επιθυμείτε κ.τ.λ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των 500€ προς επαγγελματίες και ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική / χρεωστική κάρτα.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, ξεκινάει από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της πληρωμής σας. Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα μέσα σε  5-10 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινές Δευτέρα -Παρασκευή και προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία προς ενημέρωσή σας. 

Α. Παράδοση στο σπίτι σας, με ιδιόκτητα φορτηγά ή με μεταφορική εταιρεία .
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται εντός Πατρών ή το καλάθι αγορών του ξεπερνά τα 300€. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν χρεώσεις ανά τεμάχιο και κατηγορία προϊόντος. Τα προϊόντα φτάνουν μέχρι την είσοδο του σπιτιού σας ή την είσοδο της πολυκατοικίας σας αν μένετε σε όροφο.   

Β. Δωρεάν παραλαβή  από το εργοστάσιο της FINOSTROM,στη Ευβοίας 267 Λεύκα Πατρών, μετά από ραντεβού.

Δωρεάν παράδοση παρέχεται  σε όλη την Ελλάδα (παράδοση επί του πεζοδρομίου και εντός του ιστού πόλεων) για παραγγελίες αξίας άνω των 300€ ή παράδοση στην περιοχή της Πάτρας (και στον όροφο).Σε αντίθετη περίπτωση οι χρεώσεις επιβαρύνουν τον πελάτη, υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι του και αναγράφονται ξεχωριστά.                                 

Οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Για παραγγελίες αξίας 300€ και άνω: ΔΩΡΕΑΝ 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

40€ /τεμ στρώμα ανεξάρτητα διάστασης για Ηπειρωτική Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη  50€/τεμ για νησιά.

 Στις παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται και ο  ΦΠΑ που αναλογεί.Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.