ΛΕΥΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ:  Λευκή βαμβακερή βάτα, η οποία ψήνεται στους 210°C, ενώ παράλληλα απολυμαίνεται. Φυτικό και υποαλλεργικό υλικό (αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων) που προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος, απόλυτα υγιεινό και ασφαλές (μια στρώση από κάθε πλευρά).

 

ΛΕΥΚΟΣ DACRON ΤΑΠΗΤΑΣ: Βάτα λευκή σύμμεικτη με φυτικό βαμβάκι και πρωτογενές πολυεστέρας, η οποία ψήνεται στους 210 °C με παράλληλη αποστείρωση. Φυτικό και υποαλλεργικό υλικό (αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων) που προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος, απόλυτα υγιεινό και ασφαλές (μια στρώση από κάθε πλευρά).

ΓΙΟΥΤΑ: Ειδικά επεξεργασμένος κετσές από το φυτό Γιούτα που δρα σαν προστατευτικός τάπητας, διαχωρίζοντας τα ελατήρια από τα υπόλοιπα υλικά (μια στρώση από κάθε πλευρά).

 

COCO LATEX: Φυσικό υλικό το οποίο προέρχεται από τις ίνες του εξωτερικού φλοιού της καρύδας, εμποτισμένο με το φυσικό υλικό latex. Υλικό το οποίο επιτρέπει στο στρώμα να αερίζεται και να αναπνέει σωστά (μια στρώση ανά πλευρά).

 

ΒΑΤΑ ΛΕΥΚΗ DACRON: Αφράτη λευκή βάτα που λειτουργεί υποαλλεργικά. Υλικό που απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία ενώ επιτρέπει τον σωστό αερισμό του στρώματος. Είναι υγιεινό, άοσμο με μεγάλη ανθεκτικότητα και εκλαμψία.

 

ΒΑΤΑ ΛΕΥΚΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ: Φυτικό οικολογικό υλικό υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικό, το οποίο βοηθά το στρώμα να αναπνέει. Ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και συμβάλλει στην υγιεινή του στρώματος (μια στρώση από κάθε πλευρά).

 

NON- WOVEN: Είναι οικολογικό, ανακυκλώσιμο υποαλλεργικό υλικό μεγάλης  αντοχής. Χρησιμοποιείται για την καλύτερη συγκράτηση των υλικών στο καπιτονέ.

 

LATEX: Φυσικό προϊόν ελαστικού καουτσούκ. Αντιβακτηριδιακό, εύκαμπτο υλικό που παρέχει άριστο σύστημα αερισμού χάρη στις πολυάριθμες οπές του, προσφέροντας στο στρώμα ανατομική συμπεριφορά (επαναφορά) και μεγάλη αντοχή.

            

VISCO- ELASTIC: Εξελιγμένο από τη NASA, αυτό το ελαστικό υλικό, γνωστό και ως αφρώδες υλικό μνήμης, προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος και αφαιρεί τις περιοχές υψηλής πίεσης στον ύπνο. Είναι αντιαλλεργικό, ανασταλτικό στη δημιουργία βακτηρίων, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

LATEX FOAM:Φυσικό προιόν ελαστικού καουτσούκ πάχους 2 εκ. ή 4 εκ. κατ' επιλογή. Αντιβακτηριαδιακό - εύκαμπτο υλικό που παρέχει άριστο σύστημα εξαερισμού χάρη στις πολυάριθμες οπές του, προσφέροντας στο στρώμα ανατομική συμπεριφορά και μεγάλη αντοχή.


MEMORY FOAM:Εξελιγμένο από τη NASA, αυτό το ελαστικό υλικό, γνωστό και ως αφρώδες υλικό μνήμης, προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος και αφαιρεί τις περιοχές υψηλής πίεσης στον ύπνο. Είναι αντιαλλεργικό, ανασταλτικό στη δημιουργία βακτηρίων, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

AIR FOAM SOFT 25S: Ειδικός αφρός υψηλής τεχνολογίας. Παρέχει βέλτιστη υποστήριξη του σώματος κατανέμοντας ομοιόμορφα το βάρος. Οι πολυάριθμες κυψελίδες αέρα προσδίδουν μεγάλη ελαστικότητα και σωστό αερισμό.

 

ELASTIC FOAM 400S: Εργονομικού χαρακτήρα υλικό αφρού το οποίο ξεχωρίζει για την εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή του. Υποαλλεργικό, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

 

FOAM 2cm: Υλικό αφρώδες εξαιρετικής πυκνότητας. Άοσμο, υποαλλεργικό με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

 

FOAM 1cm: Υλικό αφρώδες εξαιρετικής πυκνότητας και αντοχής.

 

SUPPORT FOAM: Ελαστικό αφρώδες υλικό πάχους 5εκ. , ενισχυμένης πυκνότητας και αντοχής. Τοποθετείται περιμετρικά στο σκελετό του στρώματος, προσφέροντας του μεγάλη αντοχή και καλύτερη στήριξη.