ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Blog RSS Feed

13 Νοε ΜΕΤΡΗΣΗ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
0 14523
Η ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ Μετραμε παντα με μετρο μεταλλικο η ξυλινο Μετραμε το κρεβατι εσωτερικα ακριβως (μηκος και πλατος) Η μετρηση πρεπε..
13 Νοε ΑΞΕΣΟΥΑΡ
0 15948
ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ: Υφασμάτινες λαβές (τέσσερις κατά μήκος του στρώματος) που εξασφαλίζουν τη σωστή και ασφαλή τοποθέτηση του.   ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ:   ΦΕΡΜΟΥΑΡ:   ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: Υφασμάτινες ετικέτες οι οποίες αναγραφούν τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του σ..
13 Νοε ΕΛΑΤΗΡΙΑ
0 11756
ΕΛΑΤΗΡΙΑ Bonnell Τα Bonnell Springs είναι η πιο διαδεδομένη παγκοσμίως κατηγορία για την παραγωγή στρωμάτων. Στις εγκαταστάσεις μας παράγονται όλα τα είδη bonnel spring και πλαισίων (τελάρα) σε όλες τις διαστάσεις. Τα σύρματα μας ακολουθούν τα ..
13 Νοε ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ
0 11730
ΛΕΥΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ:  Λευκή βαμβακερή βάτα, η οποία ψήνεται στους 210°C, ενώ παράλληλα απολυμαίνεται. Φυτικό και υποαλλεργικό υλικό (αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων) που προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος, απόλυτα υγιεινό και ασφα..
13 Νοε ΥΦΑΣΜΑΤΑ
0 11739
Όλα τα υφάσματα των στρωμάτων της εταιρείας μας έχουν ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες, είναι οικολογικά και ασφαλή για άμεση επαφή με το δέρμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100 ΖΑΚΑΡ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ: Ύφασμα υψηλής..
13 Νοε Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο καλός ύπνος;
0 9425
Ο ύπνος καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου ζωής μας, και αυτό συμβαίνει, διότι είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η ακριβής λειτουργική του σημασία δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί, αλλά, φαίν..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 8 (2 Σελ.)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.