ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ RSS Feed

13 Νοε ΑΞΕΣΟΥΑΡ
0 16692
ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ: Υφασμάτινες λαβές (τέσσερις κατά μήκος του στρώματος) που εξασφαλίζουν τη σωστή και ασφαλή τοποθέτηση του.   ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ:   ΦΕΡΜΟΥΑΡ:   ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: Υφασμάτινες ετικέτες οι οποίες αναγραφούν τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του σ..
13 Νοε ΕΛΑΤΗΡΙΑ
0 12530
ΕΛΑΤΗΡΙΑ Bonnell Τα Bonnell Springs είναι η πιο διαδεδομένη παγκοσμίως κατηγορία για την παραγωγή στρωμάτων. Στις εγκαταστάσεις μας παράγονται όλα τα είδη bonnel spring και πλαισίων (τελάρα) σε όλες τις διαστάσεις. Τα σύρματα μας ακολουθούν τα ..
13 Νοε ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ
0 12441
ΛΕΥΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ:  Λευκή βαμβακερή βάτα, η οποία ψήνεται στους 210°C, ενώ παράλληλα απολυμαίνεται. Φυτικό και υποαλλεργικό υλικό (αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων) που προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος, απόλυτα υγιεινό και ασφα..
13 Νοε ΥΦΑΣΜΑΤΑ
0 12465
Όλα τα υφάσματα των στρωμάτων της εταιρείας μας έχουν ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες, είναι οικολογικά και ασφαλή για άμεση επαφή με το δέρμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100 ΖΑΚΑΡ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ: Ύφασμα υψηλής..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.